Puterea prezentei transformaționale – claritatea succesului

 

Lumea este complexă și se schimbă în mod constant. Pentru a face față schimbărilor, incertitudinii și complexității, pentru a putea progresa, suntem cu toții provocați să luăm decizii rapide și „agile”.  Rezistența devine o calitate necesară!

Folosirea intelectului nu mai este suficientă. Învățăm să utilizăm intuiția. Luăm decizii folosind triada: minte-inima-corp. Dar cum? Prezența transformațională vă arată. Folosim o abordare puternică și instrumente simple și practice. Vreți să o experimentați? Vă interesează să faceți imediat pașii către succes? Atunci participați la atelierul de introducere în teoria prezenței transformaționale din 20 septembrie 2018, ora 18.30 ”Puterea prezenței transformaționale – claritatea succesului”.

Prezența transformațională se bazează pe ideile lui Alan Seale, scriitor, antrenor internațional, speaker și fondator al Centrului pentru Prezența Transformării, care vă oferă abilitățile de navigare în viață necesare în secolul XXI.

Atelierul va fi moderat de Gabriela Țichelea, coach acredidat CTPC, managing director la GTS Agency, este dăruit Asociației pentru educație medicală și lifestyle Alegefericirea și va avea loc in str Foișorului, sect 3, Bucuresti.

Daca vreti sa aflati cum a fost la acest atelier accesati link-ul acesta.