Lansare web-site Alegefericirea. Actiune de strangere de fonduri.

 

Am contactat o firma de IT. Recomandata calduros de un profesionist in care aveam incredere. Discut ce ar trebui sa avem intr-un site al unei organizatii non-profit, asa cum e si asociatia noastra. Incercam sa incadram totul intr-un buget. Batem palma. Peste 2 saptamani primesc o noua evaluare de pret. Dubla fata de prima strigare.

Renunt la colaborare pentru ca nu-mi doresc o astfel de relatie de munca. Vreau sa lucrez cu oameni seriosi si responsabili, nu cu smecherasi dornici de ciupeala.

Am cea mai frumoasa surpriza de la fiul meu. Se angajeaza ca, in saptamana care a ramas pana la lansarea oficiala, sa faca site-ul asociatiei de la zero!

Avand in vedere ca prima oferta de buget a fost de 1100 de lai, Bogdan a avut, astfel, cea mai substantiala contributie la “strangerea de fonduri”organizata cu ocazia lansarii web-site-ului. Si prima lui actiune de voluntariat. Multumesc Bogdan!

Pe 12 august suntem capabili sa lansam web-site-ul Asociatiei pentru educatie medicala Alegefericirea. Lansarea este organizata la sediul firmei MedTarget. Prieteni dragi ne-au fost alaturi. Oameni de calitate cu care am impartasit planurile noastre, visele   si sperantele pentru o luma mai curata, mai responsabila.

Cu o zi inainte avusese loc o actiune de tip “daruieste Ziua ta” in care mi-am rugat prietenii de suflet sa doneze orice cadou ar fi dorit sa-mi faca de ziua mea direct Asociatiei. Donatiile au continuat si in ziua lansarii site-ului.

Am strans primii nostrii bani si ne pregatim pentru urmatorul eveniment.